TERMES I CONDICIONS D'ÚS

A continuació mostrem els Termes i condicions d'ús d'aquesta pàgina web i dels seus serveis associats, però abans, en compliment de la llei 34/2002, d'11 de juliol, de Servicios de Sociedad de la Información y Comercio Electrónico i a mode de presentació volem que sàpigues que aquesta pàgina web és propietat de:

AL UTILITZAR AQUEST LLOC, VOSTÈ ACCEPTA AQUESTES CONDICIONS D'ÚS. EN CAS QUE VOSTÈ NO ESTIGUI D'ACORD AMB AQUESTES CONDICIONS D'ÚS, SI US PLAU, NO UTILITZI AQUEST LLOC O ELS SERVEIX QUE EL MATEIX LI OFEREIX. GRÀCIES.

1. La acceptació d'aquests termes del servei (“TERMES I CONDICIONS D'ÚS”) és un acord legal vinculant entre vostè i el propietari del lloc web en referència al lloc web i tots els productes o serveis disponibles del lloc web. Si us plau, llegeixi aquests TERMES I CONDICIONS D'ÚS detingudament. Al accedir o utilitzar aquest lloc web, vostè expressa el seu acord amb els termes del servei.

2. Actualització dels Termes del Servei. Tot hi que intentarem notificar-ho quan es realitzin canvis importants als presents TERMES I CONDICIONS D'ÚS, vostè haurà de revisar periòdicament la versió vigent més actuals dels termes i condicions d'ús. El propietari del lloc web, segons estimi convenient, pot modificar o revisar aquests TERMES I CONDICIONS D'ÚS i polítiques en qualsevol moment,i vostè accepta que quedarà vinculat per aquestes modificacions o revisions.

3. Les presents Condicions del servei s'apliquen a tots els usuaris del lloc web, inclosos els usuaris que participin aportant continguts tals com imatges, informació i altres materials o serveis en el lloc web.

4. El propietari del lloc web es reserva el dret a modificar qualsevol aspecte del lloc web em qualsevol moment.

5. La titularitat dels continguts, respostes i comentaris introduïts pels usuaris pertanyen als seus corresponents autors. El propietari del lloc web no es responsabilitza de les opinions emeses pels autors dels citats continguts i té dret a suprimir-los si ho considera oportú.

6. Les marques de tercers que, eventualment, poden aparèixer en aquest lloc web pertanyen als titulars de les mateixes.

7. A menys que s'especifiqui el contrari, els articles que publica Gats i Cia. En aquesta pàgina web, estan llicenciats sota Creative Commons Citar Compartir igual. Pot trobar més informació sobre la llicència al següent enllaç http://creativecommons.org/licenses/by-sa/3.0/deed.es_ES

8. El propietari de la pàgina web no es responsabilitza del mal ús de la informació, mala pràctica del propietari del gat i danys físics o materials que poden rebre el mateix o tercers després de fer ús d'aquesta pàgina web o algun dels seus serveis.

9. El propietari del lloc web fa tot el possible per garantir la seguretat dels usuaris de la mateixa i per tant procura mantenir-la actualitzada, però no es responsabilitzarà de virus troians o altres tipus d'atac informàtic que pugui rebre l'usuari per fer ús de la present pàgina web i els seus serveis. Et recomanem que tinguis activats els teus programes de protecció com antivirus i firewalls.

10. Tot el que no es detalli al present avís legal, serà d'aplicació la legislació espanyola i en concret, la de la comunitat autònoma de Catalunya. Pel fet d'acceptar aquestes condicions generals, s'entén que en cas de que sorgeixi algun conflicte, renúncies al tribunal que et correspondria habitualment i et sotmets als jutjats i tribunals de Barcelona.

Servei de Teràpia Online

Al Servei de Teràpia Online, en endavant “Teràpia Online” són aplicables tots els TERMES I CONDICIONS D'ÚS esmentats anteriorment i per les seves característiques, a més s'aplicaran les següents condicions específiques del servei:

1.Procés de contractació

1.1 Omple el formulari de contacte que hi ha al final de la pàgina o envia'ns un correu electrònic a info@gatsicia.com des de la teva aplicació de correu preferida i ens expliques amb tot luxe de detalls quin és el teu cas. Quanta més informació tinguem més fàcil ens resultarà avaluar amb exactitud si el cas es pot tractar online o no, per tant no et preocupis per l'extensió.

1.2 T'enviem un correu electrònic a la direcció que ens has facilitat. Si considerem que el problema a tractar no es pot solucionar mitjançant consulta online, t'ho comuniquem i finalitzem el procés. Si ho podem resoldre mitjançant teràpia online, al correi t'indicarem les instruccions de pagament i t'enviarem un document amb els Termes i condicions d'ús del servei. Es pot pagar mitjançant Transferència bancaria, Targeta de crèdit o compte de Paypal.

1.3 Quan rebem la notificació de pagament, enviarem un nou correu electrònic amb el contracte, les dades de registre de la nostre web i la data d'inici de la teràpia. Et demanem que repassis les dades del contracte. Si alguna dada fos incorrecte, comuniqueu a info@gatsicia.com El contracte no serà accessible online, però si el necessites pots demanarlo un altre cop a info@gatsicia.com El contracte es formalitzarà en castellà o català.

Un cop fet el pagament, el client disposa de 7 dies per cancel·lar la contractació del servei, cas en el que es retornarà l'import íntegrament a no ser que s'hagi iniciat la teràpia.

2. Condicions d'ús específiques de la Teràpia Online

2.1 El servei és de 30 dies naturals a partir del moment en que s'inicia la teràpia online.
2.2 A diferència del servei presencial, no podem assegurar que el problema es solucioni al 100%, tot i que si que garantim una millora.
2.3 Responem els correus electrònics a diari i tant aviat com ens és possible sense cap mena de límit de correus enviats al dia. El temps de resposta dependrà de la quantitat de clients que hi hagi en línia en cada moment i de la quantitat de serveis presencials que haguem de fer. Tret d'excepcions, la seva consulta serà resposta el mateix dia que ens la envii.
2.4 El servei finalitzarà transcorreguts els 30 dies naturals un cop iniciada la teràpia. En cas de que l'etòleg consideri que el client no està seguint les indicacions pautades, podrà donar per finalitzada la teràpia.
2.5 Per poder treballar, es facilitaran qüestionaris i es demanaran vídeos sobre la conducta del gat al que es fa la teràpia i els seus respectius propietaris. En cap cas es farà ús del material per altres finalitats que la teràpia. El material és propietat dels seus autors i en el cas dels vídeos, no es publicaran a Internet, a no ser que abans Gats i Cia. Demani permís als autors originals del material i aquests li concedeixin
2.6 Recordem que estàs treballant amb un animal i les seves reaccions poden ser imprevisibles. No corri riscos innecessaris. Gats i Cia. no es responsabilitzarà de danys físics o materials que pugui patir el propietari o tercers.
2.7 En cap cas realitzarem prescripcions veterinàries. (Tampoc ho fem en els serveis presencials. Tractem els problemes de conducta des de la conducta i no fem ús d'ansiolítics o altres medicaments). Si considerem que l'animal ha de ser tractat per un veterinari es derivarà al seu veterinari habitual o qualsevol altre de la seva elecció.
2.8 És important per a la resolució del problema que totes les persones que conviuen amb l'animal s'impliquin en la teràpia.
2.9 Ens prenem molt seriosa ment la privacitat dels nostres clients i complim la LOPD, en cap cas es cedirà la informació obtinguda durant el servei a tercers ni es bombardejara al client amb publicitat no desitjada.
2.10 La informació obtinguda durant la teràpia, serà utilitzada pel servei d'etologia i s'extreuran dades de manera anònima per a l'elaboració d'estudis i estadístiques que ens ajuden a millorar el nostre servei i a comprendre millor el comportament dels gats. Les dades personals en cap cas seran publicades ni cedides a tercers.
2.11 La teràpia es farà principalment mitjançant correu electrònic. A més també es podran utilitzar altres mitjans de comunicació com poden ser: Skype, Whatsapp, Facebook, Twitter, etc. Tingui present que cadascun d'aquests medis tenen la seva pròpia Política de Privacitat i els seus propis Termes i Condicions d'ús. Llegeixi'ls bé. Gats i Cia. No es responsabilitza de les condicions que puguin posar tercers ni dels problemes que puguin sorgir per l'ús del servei de tercers.
2.12 Si ho considerem necessari podem realitzar alguna de les comunicacions mitjançant telèfon o vídeo-conferència, però sempre en hores concertades.
2.13 Si el client ho desitja, un cop transcorreguts els 30 dies del servei, la teràpia es podrà allargar 30 dies més amb el pagament d'un nou servei. No hi ha límit per la quantitat de vegades que es pot allargar una teràpia.
2.14 En cas de no poder-lo atendre durant uns dies degut a algun problema per la nostre part, aquests dies no es consideraran consumits i es recuperaran tan aviat com estiguem en condicions de tornar a oferir el servei.